תוצאות
השארנו את הכוסות לתקופה של שלושה שבועות כאשר פעמיים בשבוע הלכנו
לבדוק את השינויים שקרו.
תיעדנו את התוצאות בשני שלבים, לאחר שבוע ובסוף הניסוי. הנה התגליות
שמצאנו:
סוג הסביבה בכוס
|
יבש
|
בקרה
|
רמת לחות גבוהה
|
||||
שינוי רמת החלודה- שלב ביניים (לאחר שבוע)
|
אין חלודה
|
מתחילות מעט נקודות קטנות של חלודה
|
אזורים קטנים של חלודה
|
כל המסמר מתחיל להתמלא בחלודה.
|
|||
שינוי רמת החלודה- שלב סופי (לאחר שלושה שבועות)
|
אין חלודה
|
- כל המסמר מלא בשכבת חלודה כתומה
- המים שמתחת למסמר נהפכו כתומים
|
מסקנות
1) ככל שהסביבה לחה יותר כך קצב היווצרות החלודה מהיר יותר.
2) ככל שהסביבה לחה יותר כמות החלודה שנוצרת גדולה יותר.
3) בסביבה יבשה לא תיווצר חלודה
*יש לציין שהבדיקה שערכנו הייתה איכותית ולא כמותית.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה