יום שבת, 8 ביוני 2013

תוצאות
השארנו את הכוסות לתקופה של שלושה שבועות כאשר פעמיים בשבוע הלכנו לבדוק את השינויים שקרו.

תיעדנו את התוצאות בשני שלבים, לאחר שבוע ובסוף הניסוי. הנה התגליות שמצאנו:
סוג הסביבה בכוס
יבש
בקרה
רמת לחות בינונית
רמת לחות גבוהה
שינוי רמת החלודה- שלב ביניים (לאחר שבוע)
אין חלודה
מתחילות מעט נקודות קטנות של חלודה
אזורים קטנים של חלודה
כל המסמר מתחיל להתמלא בחלודה.
שינוי רמת החלודה- שלב סופי (לאחר שלושה שבועות)
אין חלודה





נקודות קטנות של חלודה
אזורים רבים של חלודה
- כל המסמר מלא בשכבת חלודה כתומה
- המים שמתחת למסמר נהפכו כתומים
- ישנם רסיסי חלודה בתחתית הכוס.


מסקנות
1) ככל שהסביבה לחה יותר כך קצב היווצרות החלודה מהיר יותר.
2) ככל שהסביבה לחה יותר כמות החלודה שנוצרת גדולה יותר.
3) בסביבה יבשה לא תיווצר חלודה

*יש לציין שהבדיקה שערכנו הייתה איכותית ולא כמותית.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה